Wijzig
lettergrootte

- +

De website

 
  afra

Deze website is door Andrew King vervaardigd. Andrew woont en werkt in Amsterdam, waar hij websites en web applicaties ontwerpt en ontwikkeld. Hij is engels, maar getrouwd met zijn Nederlandse vrouw Delmar. Hij spreekt Nederlands.

Andrew gebruikt verschillende ĎOpen Source technologiesí. Dit betekent dat zijn klanten geen dure software hoeven aan te schaffen. Zij zijn dan ook vaak aangenaam verrast door wat er in korte tijd mogelijk is en wat de hieraan verbonden kosten zijn.

Naast zijn technische kennis van de informatie technologie heeft Andrew veel ervaring op het gebied van management en strategie. Hij heeft een MBA (Master of Business Administration) afgerond aan een vooraanstaande Europese universiteit en jarenlang als projectmanager in Engeland gewerkt. Een belangrijk voordeel van al deze ervaring is dat Andrew aan het begin van elk project de bestaande ideeŽn voor een te maken website aandachtig bekijkt en bespreekt. Door vervolgens doelstelling, doelgroep en strategie helder te formuleren wordt inzicht verkregen in wat gewenst is, wat mogelijk is en hoe eventuele problemen opgelost kunnen worden.

Als u erover denkt om een website te laten maken en uw ideeŽn eens wilt bespreken, neem dan contact op. U kunt kosteloos een inventariserend gesprek voeren. Indien gewenst kan Andrew naar aanleiding van dit gesprek een voorstel schrijven, zonder kosten of verplichtingen om verder te gaan. Het voorstel wordt voor een vaste prijs uitgevoerd.

 
  
 
 

Neem contact op

E-mail: Andrew King

Tel: 020 4121095